телефон
+389 (0)2 3 11 72 72
тел/факс
+389 (0)2 3 13 14 15
мобилен
+389 (0)71 371 880
Нова Година
Нова Година
во Барселона
Нова Година
во Париз
Нова Година
во ИСТАНБУЛ
Нова Година
во БУДИМПЕШТА
Нова Година
во ПРАГА
Нова Година
во ЛУТРАКИ
Apart Hotel Regnum 5*
Hotel Belvedere 4*
PIRIN 4*
FESTA WINTER PALACE 5*
Hotel Rila 4*
Hotel Samokov 4*
Hotel Pamporovo 5*
Hotel Orlovets 5*
Hotel Orphey 4*
Почетна Понудa Македонија Авио Билети Општи услови за патување Контакт
телефон: +389 (0)2 3 11 72 72 тел/факс: +389 (0)2 3 13 14 15 мобилен: +389 (0)71 371 880